Salı , 22 Ekim 2024
Ana Sayfa > 724 Cloud Backup > Neden 7/24 Backup?
Safetica

Neden 7/24 Backup?

Kendimizi, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya ve beklentilerinin önüne geçmeye adadık.

Kapsamlı, Üstelik Esnek Veri Koruması

Bulut Hizmet uygulamalarını, Endpoint ve sunucuları yedekleyin. Yerinde veya bir bulut üzerinde acil kurtarmayı ortaya koyar. 7/24 Backup, veri koruma gereksinimlerinizi karşılayan bir çözüme sahiptir.

Zahmetsiz, Yönetim ve Kullanım

Tek bir birleşik panelde veri koruma çözümlerimizin tümünü hızlı bir şekilde kurup kullanın. 7/24 Backup, verimlilik göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Böylece sizin önem taşıyan konulara, yani işinizi yürütmeye devam edebilirsiniz.

Akıllı, Güvenilir ve Güvenli

Verileri güvende ve sağlıklı tutan ürünlerimiz patentli, sektörde öncü, şifreli veri ve veri aktarımı ile uygulanmaktadır. Verinize kendi verilerimizmiş  gibi davranıyoruz.

Tavsiye Edilen

Hizmet Sağlayanlar, Bayiler ve onların küçük ve orta ölçekli işletme son kullanıcıların verilerini korunması ve işlerinin çalışır durumda tutmasından ötürü güvenilir.

Ne Yaparız?

7/24 Backup, gerçek zamanlı olağanüstü durum kurtarma için güvenli, tesis dışı veri depolamanın ve bekleme altyapısının engellerini ve karmaşıklığını ortadan kaldırarak bulut hizmet uygulamaları, uç nokta cihazları ve sunucular için kapsamlı, bulut tabanlı veri koruması sağlar

Bulut Yedekleme

Microsoft 365, Google Workspace, Box, Dropbox ve Saleforce verilerinizi kazara silinmesinden, kötü amaçlı saldırılardan ve kısıtlı olan saklama kurallarına karşı koruyun.

Endpoint Backup

Mobil aygıtlar, diz üstü bilgisayarlar ve uzak ofisler için doğrudan doğruya buluta yedekleme ve kurtarma

Sunucu Yedekleme ve Acil Kurtarma

Donanım arızası veya doğal afetler sonucu meydana gelen sistem çökmesinde dakikalar içinde yeniden çalışmaya hazır.

 

Kaynak: https://www.infrascale.com/

Yeni Makale

Mailstore V22 Sürüm Yükseltme Kampanyası

Versiyon Güncellemenin 6 Önemli Nedeni 1- Güncellemeler Süresi dolmuş bir destek hizmetiyle, kurulumunuz artık güncellemeler …