Salı , 22 Ekim 2024
Ana Sayfa > MAKALELER > Docsvault > Doküman Yönetim Programı
Safetica

Doküman Yönetim Programı

Şirketinizin içerisinde gelen ve giden tüm verileri tek bir noktada kolaylıkla depolayabileceğiniz, isteğinize göre alık ya da haftalık olarak bu belgeleri arşivleyebileceğiniz doküman yönetim programı sayesinde maliyetlerinizi azaltabileceksiniz. Kullanımı oldukça kolay ve basit olan bu program şirketinizin iş akışını ve verimliliğini hızlandıracaktır.

Doküman yönetim sisteminden yararlanarak tüm belge ve verilerinizi arşivleyebilirsiniz. Arşivlediğiniz belgeleriniz arasında istediğiniz zaman konu başlığı ve belge içerikleri arasında arama yapabilir, istediğiniz belgelere anında ulaşabilirsiniz. İsterseniz arama sonuçlarınızı ilerleyen dönemlerde tekrar kullanabilmek üzere saklayabilirsiniz.

Belgelerinizi arşivlerken aynı zamanda güvenliklerini de sağlayabilirsiniz. Sizin belirlediğiniz belgeler, belirli kişilerin ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Böylece şirketiniz için çok önemli olan belirli belgeleri sadece üst düzey çalışanlarınız görebilir ve değerli bilgilerinizin yabancı kişilerin eline geçmesini engellersiniz.

Doküman yönetimi yapabileceğiniz bu sistem, tüm belgelerinizin geçmişini tek bir tıklama ile görebilmeniz sağlar. Belge kim tarafından kime gönderilmiş, belgeyi kimler görüntülemiş ve belge üzerinde kimler hangi değişiklikleri yapmış, sistem tarafından bu bilgilerin hepsi otomatik olarak kaydedilmektedir.

Dünyanın neresinde olursanız olun yazılımın web arayüzü sayesinde şirketinizin veri deposunda bulunan belgelerinize istediğiniz zaman anında ulaşabilirsiniz. Böylece şirketinizin iş denetimini uzaktan da olsa gerçekleştirebilirsiniz.

Elektronik dokümantasyon sisteminden faydalanarak, şirketiniz içerisindeki iş verimliliğini ve akışı arttırabilir, maliyetlerinizi minimuma indirebilirsiniz. Yazılımın kullanımı oldukça kolay ve basit olduğu için herkes tarafından kısa sürede öğrenilebilir.

Yeni Makale

Docsvault V9 Bulanık Tarama Sorunu Çözümü.

Docsvault Enterprise Server V9 için taranan belgelerin düzenlenmek üzere çıkartılma işlemi sonucunda bulanık görünmesi sorununun …